Spadni,zvedni se a jdi dál

Spadni,zvedni se a jdi dál

Anotace: ?

Má duše je beze jmená
Láskou slepou navždy zklamaná
Mé srdce tlouct pro koho nemá
Dívko slepá,nevinná

Proč život je tak krutý
Amor lásky vždy špatně trefí
Proč to bolí, proč to bolí

Dar z nebe ti snést v mích silách není
Co po mě chceš už láska není
Zbyl jen prach
Zamilovat se znamená krach

Klíč od dveří k lásce nemám
Ta která ho má, tak tu neznám
Hledej mě po celé zemi
Už nestačí mi pouhé snění

Kdo v lásku věří, tomu v létě sněží
Kdo lásku má, tomu prší štěstí
Lásko pojd půjdem spolu
Najít tě chci, jestli mohu

Lásce dej oči, at smutek skončí
Já čekám, do klína si pláči
Kde si lásko má, přijd at už skončí tma
Autor Vox.Cordis, 27.02.2008
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

přeji ti,
abys lásku našel,
alespo%n na chvilku,
je to jak kapky na kašel

27.02.2008 12:52:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí