SAMA

SAMA

Anotace: bajvávalo,,,,

Život je krásný život je fajn
lidé se milují rádi se maj.
Jen já tu sedím v tuhle dobu
a nevěřím už na náhodu
Přestala jsem doufat, že někdo mě má rád
přestala jsem věři, že někomu své srdce můžu dát.
Uzavřená v sobě bez citu, lásky a víry
v mé duši jsou jen pořádně velké díry.
Už nevím co mám dělat brečet nebo smát,
kéž by se mi tohle mohlo jenom zdát.
Snažím se zapomenout otočit a jít dál,
už ale nevím jak zabíjet ten žal.

Oči se lesknou a slza padá po tváři
proč jen se mi pořád vůbec nedaří
Proč mi život nechce ani trochu přát
proč zrovna mě se tohle muselo stát.
Otázky na které odpověd není
na jiného už nemám ani pomyšlení
Už ani nedoufám že se to změní
snat mi život přichystá náké překvapení.

Dala bych vše abych čas mohla vrátit
možná bych tě pak nemusela stratit.
co nadělám život jde dál
ale v srdci mi zůstal veliký šrám.
Nezapomenu nikdy na naše krásné chvíle,
ale ty už máš dávno jiné cíle.
S jinou si a jinou objímáš
s jinou směješ se a jinou líbáš.
A já nevím kudy vydat se, kama?
zůstala jsem bez tebe ůplně SAMA.
Autor Tereszka, 27.02.2008
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: wigi.sama, jesterka, Baldeus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Překrásný.. cítím s tebou, je vidět, že to vážně prožíváš:-(

15.03.2008 11:16:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí