Odloučená stezka

Odloučená stezka

Anotace: ...když dva se loučí...a cesta už nikam nevede, ale jen na okamžik...

Na odloučené stezce,
své slzy nechal plakat,
ze srdce rubínové slzy,
pro křižovatky lidí,
které protínají životy,
ve stínu schované,
splynuté v jednu jedinou,

duši!!!

slzy zmáčejí z očí suchou zem,
pod jasným srdcem zlatého slunce,
pláči, pláčí, pláčí všichni…

Na odloučené stezce,
své slzy nechal plakat,
ze srdce rubínové slzy,
pro duši, pro pomník časem sešlým,
jen rudá růže, polibek ženskosti,
do očí se statečně dívá…
Autor Láďa, 27.02.2008
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, pavlis, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí