Nauč mě lítat

Nauč mě lítat

Anotace: pocity, prostě jen pocity.

Hluboká jizva po tvým jméně
Napořád
Zcela patrná po jednom pohledu do očí
Vyrytá do mýho srdce
Na památku
Z lásky

Jen abych nezapomněla
Na každý dotyk
Na všechna nekončící rána
Plný cigaret
A kafe s mlíkem
A svlíkání

Miluju tvoje opilý slzy
Protože co je opilý
Je upřímný
A každá z nich vypálí v mým srdci
Další místo
Nenahraditelný
Protože když pláčeš
Pláču taky

Nauč mě lítat
A zhřešíme spolu
V nebi
Autor godness, 27.02.2008
Přečteno 435x
Tipy 7
Poslední tipující: Isobel, jesterka, Psavec, brooklyn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásná.

13.03.2008 10:45:00 | Isobel

dobře napsaná. byla by škoda, kdyby zapadla

27.02.2008 16:37:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí