Jeden dotek

Jeden dotek

Anotace: Této básni figuruje nadpřirozená postava, ale do hororových se toto zařadit nedá :)

Jeden dotek
Když v noci náhle zahlédneš
za oknem vířící se prach
a můj hlas pak zaslechneš,
padne na tě strach,
nebudu ten zlý,
jen splním tvoje sny.

Chtěla jsi vždy létat,
být volná jako pták,
soumrak slastně vítat,
ráno dlouze spát,
stačit bude málo
a může se to stát.

Na okenici párkrát klepnu,
ty otevřeš mi s důvěrou,
plášť svůj hnedle rozepnu,
políbím tě – nesmělou.
Pak stačí jeden skutek,
jeden letmý dotek...

Budeš umět létat,
být volná jako pták,
soumrak slastně vítat budeš,
přes den budeš tiše spát...
Autor jastrebok, 27.02.2008
Přečteno 614x
Tipy 1
Poslední tipující: Neznámá v neznámé době
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí