Dal jsi mi naději

Dal jsi mi naději

Anotace: ...

Poznala jsem tě a dala ti své srdíčko
prosím neubliž mi ty jsi to sluníčko
co hřeje mě hluboko v mé duši
jak moc to nikdo netuší
Dal si mi znovu naději
že lidé se milovat umějí
že láska ještě existuje
tu lásku mé srdce tobě věnuje
Neboť ty si ten s kterým mi je krásně
jen kvůli tobě mě napadájí básně
Myslím na tebe den co den
je to jako neskutečny sen
bojím se ale že se jednou proíbudím
ale tebe se mnou už nikdy neuvidím
ten pocit je jako pro dábla kříž
jako pro zloděje velká mříž
jsem jediná kterou v srdci máš
jediná na kterou každý večer myslíváš
Jen čas mi na to odpoví
dřív se to nikdo nedoví
můžu jen doufat sedět a přát
abys mě měl tak rád
Autor Tereszka, 27.02.2008
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí