Vím, že zas přijdeš

Vím, že zas přijdeš

Anotace: Čas utíká a ty jsi v dáli, vzpomínek mých je plná hlava, teče voda a stojí skály a srdce moje smutně mává. Přijď a neptej se času kolik, kolik nám ještě zbývá dní, přijď a uhas v mém srdci povyk, vždyť může býti poslední.

Vím, že zas přijdeš,
dotkneš se dlaně
polibek letmý,
jak dotek laně,
na tvář mi dáš a
na víčka.

Vím, že zas přijdeš,
srdce mé chytíš,
potichu hlesneš,
moc mi tu chybíš
a nepustíš mě
z objetí.

Vím, že zas přijdeš,
zlaskat mé tělo,
pohladit po vláskách,
zlíbat mě celou
a umačkáš mě
radostí.

Vím, že zas přijdeš,
stulíš se ke mně,
dotkneš se těla,
prudce i jemně
a šeptat mi budeš
slova hezký.

Vím, že zas přijdeš,
opilý touhou,
budeš mě milovat,
nádherně dlouho,
vím, že zas
přijdeš.
Autor grázlík, 27.02.2008
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí