Musíme to zvládnout

Musíme to zvládnout

Anotace: Jak strom štíhlý, co podél skal se pne, jak řeka dlouhá, co smutně teče, já čekám lásko až se něco hne a čas se nenapravitelně vleče.Jak zima dlouhá, co plyne nad krajem,jak jaro na které se každý těší, já čekám lásko, co že nastane a srdce steskem brečí.

Musíme to zvládnout,
jeden bez druhého,
Ty bez pusy mojí,
já polibku Tvého.

Musíme to zvládnout,
s dálkou mezi námi,
buď to dobře skončí
nebo budem sami.

Musíme to zvládnout,
nést si chvíle hezký,
společně se s nimi,
přenést přes dny těžký.

Musíme to zvládnout,
nalézt rozhodnutí,
bez pocitu toho,
že nás někdo nutí.

Musíme to zvládnout,
já tady, Ty tam,
rozhodnout se zda-li,
být spolu či sám.
Autor grázlík, 27.02.2008
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Niké, WhiteSkull, just me, Luciiik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí