Ze stýskání

Ze stýskání

Anotace: ...Martinovi:-*

Už vůbec nemohu klidně spát...
chci si o Tobě nechat zdát.
Zamotals mi srdce, i mysl.
Máme my dohromady vůbec smysl?

Na blízku se velmi blýzká
mě po Tobě se strašně sýská.
Kdy Tě zase uvidím,
Tvůj polibek ucítím?
Autor jaňa, 28.02.2008
Přečteno 610x
Tipy 4
Poslední tipující: Cryoman, jesterka, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...máme společné cíle...jednou mít a být...

28.02.2008 15:12:00 | tearful

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí