Láskomil

Láskomil

Anotace: ztracen a zatracen v dnešní době

Cítím se jak povzdech podzimu,
který ti rozcuchá vlasy.
(A ty pak oháníš se rukou...)
Smím jen tušit... však vím,
že jsem náznak všech omylů
a scestí z naší trasy.
/Kvůli mě bloudíš ve tmě.../
Jsem cesta schůdná...(do pekel),
otazník do ztracena.
Jsem LÁSKOMIL, který tobě naletěl.
Ale od zítřka pouhou bludnou duší...
Papírově mrtvá.Však především...
- tebou zatracena.

/Konec dalšího živočišného druhu/
Přečteno 340x
Tipy 11
Poslední tipující: Jin, mamina, Bíša, prostějanek, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí