Zajtrajšok si ty.....

Zajtrajšok si ty.....

Anotace: raz sa to musí skončiť, či nie???

Sme viac ako milenci
V tomto svete krívd a vrážd

Pobozkal si moje pery
Slovkom dušu pohľadil
Tak pime na budúcnosť
A na tie roky za nami

Vieš že raz to skončí presne tak
Tak život si poďme užívať
Dnes sme iba kamaráti
Zajtrajšok je viac

Na tie 4 toky návratov
Bez zbytočných otázok a fráz
raz to skončí presne tak
Vieme to obaja
Raz budeme spolu navždy
tancovať v objatí v daždi

Dnes sa ešte vrátim
K svojim láskam krátkym
Zajtrajšok je viac
...
Autor bathory, 28.02.2008
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí