to co jsi ty

to co jsi ty

Anotace: všechno co se dá o milovaném říci

Jsi krásná jako obloha,
Jasná a bez chybičky.
Povedená od pána boha,
Jako v noci hvězdičky.

Jsi pro mě jako sluneční paprsek,
Který nikdy nevyhasne.
Jsi jako svíčky plamínek,
Který vítr neuhasne.

Jsi jako moře,
Klidná ale i divoká.
Nikdo ti to neodepře,
Protože jsi Pětioká.

Jsi jako slunce,
Střed našeho vesmíru.
Taky máš celé mé srdce,
A to nemyslím jen na papíru.

Jsi pro mě všechno všecičko,
Co se slovy dá vyslovit.
Jenom chci hladit tě maličko,
A na rty tě políbit.
Autor mikky47, 28.02.2008
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí