láska taky někdy bolí

láska taky někdy bolí

Anotace: jojo láska taky někdy bolí

Nevím asi tě ztrácím,
Přiznat to však nechceš.
Vše co nacházím,
Ukazuje,že roha my bereš.

Třeba se pletu,
Třeba si to špatně vykládám.
Bez tvé lásky už nerozkvetu,
Spíš se k zemi skládám.

Prosím tě o pravdu,
O nic jiného.
Nesnáším křivdu,
Máš v srdci jiného??

Jestli ano řekni my to,
Netrap mě už dále.
Neboj se snesu to,
Vždy´t přátelé můžeme být stále.

Nějak tuším co my řekneš,
Že ve tvém srdci nejsem sám.
Nebo si jen vzdechneš,
A řekneš že srdce tvé sám mám?
Autor mikky47, 28.02.2008
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Tereszka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Máš tam 3x tu samou chybu...ve slově "mi" je měkké i a né Y. nebo je to naschvál?

24.11.2012 13:21:11 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí