Nefíím

Nefíím

Anotace: Láska

Zlomená květina uprostřed lesa,
K zemi pomalu a tiše klesá.
Zničená bezvládná bez slunce a vody,
Je sama,jen mezi šípkovými plody.

Její jméno je otázkou,
Však mnozí ji nazývají láskou.
Divá zvěř ji ušlapala,
Listy,stonek polámala.

Je tak sama,a umírá,
Zpěv ptáku,šum stromů už nevnímá.
Loučí se odchází s posledním dechem,
Zlomí se,a mizí pod hustým mechem.
Autor Štěpulínka, 28.02.2008
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Ďáblí-andílekO:-), WAYWARD, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chválím

29.02.2008 13:55:00 | WAYWARD

pěkné verše...

28.02.2008 21:15:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí