Prokletí

Prokletí

Anotace: Poznali jste prokletí lásky? Ten pocit, že vše již nemá cenu?..

Proklet můj jest cit,
slovy z kyselých Tvých úst,
zlobou a bolestí jsem syt,
chci zažít zas lásky půst.
Avšak nemohouce spáti,
potím se v minulosti moci,
pohladit Tě, s vlasy si hráti,
chci a nelze tu v nemoci.

Proklet ve dne i v noci,
proklet, když ráno vstávám,
proklet když usínám sám.
Žiji v mlze bez pomoci,
loďce štěstí už jen mávám,
na posměch křičících vran.

Tys život můj dala v klatbu,
vyrvala mé srdce z těla,
před sebou postavila hradbu,
možná již tehdy si to chtěla!
Tehdy když znělo sladké „Miluji Tě“
Říkalas to v jedné větě…
A dnes trpká to vzpomínka
a v zádech Tvůj nůž…
Proč miluji rtů tvých růž?
Proč miluji Tvé oči?
Proč idiot jsem?
Ten,co do pekel pro lásku Tvoji skočí…

Proč Miluji Tebe…
Autor Bojador, 28.02.2008
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Bíša, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá čeština,nutí mě to přemýšlet na rozmanitostí rodné řeči.Dobrý

29.02.2008 17:07:00 | Aka Kiss

Vždy je naděje...

28.02.2008 22:28:00 | Bíša

černá...

28.02.2008 21:14:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí