Trocha něhy...

Trocha něhy...

Anotace: ... láska nepotřebuje anotaci...

Mámivá vůně kůže..
Bledost a její žár..
V dlaních rozkvetla Ti růže..
Tu barvu dobře znám..

Parfém, co do oparu halí..
Tvé smysly nenápadně svádí..
Vůní Tě mámí..
K hraní pomaličku ladí..

Jemnost všech barevných květů..
Tichá písmenka v netu..
Slůvka co něžně hladí..
Dlaně ke dlaním pádí..

Láska co hoří..
Skály v kameny boří..
V uších slyším šum moří..
Na ústech úsměv se mi tvoří..

Přivíráš oči..
Vidíš mé dlaně..
Já Tebe..
Nade mnou se sklánět..
Autor labuť, 29.02.2008
Přečteno 597x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Paulín, Belmon, j.c., 0-0, toužím.jít.dál, danaska, Bíša, Notorhead, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

nádherná...tvé básně vždycky potěší :)

01.03.2008 00:05:00 | 0-0

Láska je krásná ... hezoučké vyznání

29.02.2008 14:50:00 | toužím.jít.dál

Překrásné vyznání. To opravdu nepotřebuje anotaci.

29.02.2008 13:06:00 | danaska

krásné verše!

29.02.2008 11:58:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí