Věřím

Věřím

Anotace: Věřím, než noc v ráno změní a než stokrát zas přijde den, zas budeš mým a já zas Tvojí, spolu to krásně rozjedem.

Věřím, že překonáme dálku,
co se jak řeka vlila mezi nás,
věřím, že přemůžem i válku
a najdem cestu, po které jít snáz.

Věřím, že prolomíme ledy,
po kterých bývá někdy těžké jít,
věřím, že se nevidíme naposledy
a jednou budem moci přestat jenom snít.

Věřím, že brzy budem spolu,
Ty u mě a já v Tvém objetí,
věřím, že i když spadnem dolu,
zas přijdou slzy dojetí.

Věřím a Ty jsi moje štěstí,
jsou cesty tam a cesty zpět,
věřím, ač stojíš na rozcestí,
že se zas vrátíš nazpátek.
Autor grázlík, 29.02.2008
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: Kelly Lattinová, Vlk v rouše, ona, WhiteSkull, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí