Milenci

Milenci

Anotace: Namaluj lásku na zeď tužkou a nebo třeba tuží, já chci být s Tebou, Ty buď se mnou, mé tělo Tvoje vzpruží.

Líbám Tvoje rety jemné,
vískám se Ti ve vousech,
jsem v Tobě a Ty jsi ve mně,
není to jen prázdný vzdech.

Hladím Tvoje jemné vlásky,
držím Tvou dlaň ztepilou,
pijem spolu z vína lásky,
jsi můj, já Tvou mohylou.

Kloužu po Tvém vlhkém těle,
laskám Tvoje poklady,
přesouváš mě do postele,
nemám k tomu výhrady.

Naše těla v zájmu boje,
jsou jako dva spiklenci,
jsi jen můj a já jsem Tvoje,
zvítězivši milenci.
Autor grázlík, 29.02.2008
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: Boleslava, ona, Psavec, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

01.03.2008 09:35:00 | ona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí