Nechci naše trápení

Nechci naše trápení

Anotace: ...

Cítím to tvé trápení,
nechci, aby to takhle bylo.
Jsi mé krásné stvoření,
chci, aby nám trochu lásky zbylo.

Jestli cítíš zášť proti mně,
nebudu již tvým lásky srdcem.
Sice láska je důležitá pro mě,
nechci být hloupím blbcem.

Když už takto dopadl jsem,
přátelství je řešení.
Abych nebyl jenom sobcem,
láska je mé prokletí.

Snad se to vše vyřeší,
dám každému vše za tebe.
Jsi pro mě ta nejkrásnější,
nemyslím však na sebe.

Zuzanko mé něžné přání,
chci, aby jsi byla šťastná.
Ponížím naše seznámení,
zůstaň věrně zamilovaná.

Cesty se nám překřížili,
jednu chvíli jsem si myslel.
Společné životy náhle žili,
šťastný konec však nevymyslel.

Kdybych se mýlil touto básní,
prosím ihned řekni dost.
Zastavíme tohle velké trápení,
jestli opravdová je naše zamilovanost.

Já vím, já jsem tady a ty jsi tam,
snažil jsem se lásku prožít.
Ponížený zůstal jsem sám,
chtěl jsem se tvé lásky dožít.

Hrozně miluji jen tebe,
zůstaň pro mě láskou mojí.
Jsme daleko od sebe,
to je naše utrpení.
Autor tearful, 29.02.2008
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezký a myslím, že i upřímný, jen snad bych se nesnažil za každou cenu udržet verš, občas to bylo vcelku krkolomné. ahoj a kěj se

29.02.2008 16:56:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí