Nezapomeň na mě

Nezapomeň na mě

Anotace: ani nevim co říct... :'(

Nezapomeň na mě…
Na naši lavičku v lese
Na propletené dlaně
Jak se mi láskou hlásek třese
-
(i tobě…)

Nezapomeň na mě…
A na pouťová světýlka
Naše první slovíčka
Jak každý měl v břiše motýlka
-
(jako vždy když jsem s tebou…)

Nezapomeň na mě…
A na naše mikro pusinky
Stále mě šimrají na rtech
Jako prstíky tvé Lucinky
-
(pod tvým tričkem…)

Nezapomeň na mě…
A že v oranžovém pokojíčku
Sedí dva plyšoví medvídci
Co zas mají na krajíčku
-
(tak jako já teď….)

Nezapomeň na mě…
Že jsem tady
-
(pro tebe)
Autor Nessy, 29.02.2008
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

01.03.2008 00:05:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí