Co pro mě znamenáš

Co pro mě znamenáš

Anotace: Boj... Strach... Láska!

O čem to mluvíš,
a cože mi to říkáš?
Prý že z boje,
nikdy neutíkáš.

Jakej boj myslíš?
S kým to bojuješ?
Mám tolik otázek,
všechny je vetuješ.

Mám o tebe strach,
a mám strach o nás dva.
Říkáš mi potichu,
s příchutí tajemna.

Pak už nic neříkáš,
na nic se neptáš.
A mě se chce znovu říct,
co pro mě znamenáš.
Autor Inco Gnito, 29.02.2008
Přečteno 891x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí