Neplakej

Neplakej

Anotace: ...

Neplač už má sladká lásko,
říkat ti budu stále krásko.
Ty jsi moje štěstí malé,
neroň slzy k marnosti špatné.
Vždyť já jsem tady pro tebe,
poleť se mnou do nebe.
Ukážu ti cestu lásky,
tam kde kvetou sedmikrásky.
Sladkou tvář tvou poznal jsem,
život můj byl rázem oslazen.
Nechci, aby jsi byla smutná,
tvoje láska není nutná.
Miluji tě velice moc,
stále tě volám na pomoc.
Miluj toho, koho však máš ráda,
kašli na mě, jsem hloupá náhrada.
Ať jsi šťastná srdíčko mé,
tvé tváře ať nejsou bledé.
Dej životu jasný cíl,
miluj toho, kdo ti je v životě dýl.
Kdo tě vážně miluje,
lásku svou jen neslibuje.
Buď mé štěstí a buď šťastnou,
vyber svou cestu dokonalou.
Držím svoje palce pěstí,
určitě tě někde čeká štěstí…
Autor tearful, 29.02.2008
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dokonalá cesta není...chich

02.03.2008 09:44:00 | Martanka

máš to dobrý ;-)

01.03.2008 13:33:00 | Ten_bez_přezdívky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí