Tvuj dech mně dusí

Tvuj dech mně dusí

Anotace: V této básni radši nic nehledejte,mohly by vám vypadnout oči.Opravdu v ní není žádný hlubší význam,prostě mě napadla a už jsem psal.A aby to tak vyznělo,věnuju ji třeba svému psu.

Kdykoliv tě po dlouhé době vidím,
mám chuť vzít mačetu a jedním dlouhým sekem ti setnout hlavu!!!

Kdykoliv se dívám do tvých neupřímných očí,
mám pocit,že vybouchnu,když ti je nevyškrábu!!!

Kdykoliv slyším tvůj děsný sičivý hlas,
toužím ti vyrvat hlasivky ze chřtánu a zakopat je hluboko pod zem!!!

Kdykoliv cítím tvůj dobře známý parfém,
chtěl bych ti do lahvičky nalít leptavý roztok!!!

Kdykoliv vidím pohybovat se tvá ústa,
vyřízl bych ti jazyk a vyhodil ho do koše!!!

Kdykoliv vidím pulzovat tvé žíly,
vytrhl bych je všechny i se srdcem a spálil v nekonečně plápolajícím ohni!!!

Kdybys jen tušila jak tě miluji a nenávidím,
neváhala bys a udělala to všechno dřív než já.

pozdě...
Autor Damien, 29.02.2008
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí