Trápím se ...

Trápím se ...

Anotace: .....

Minulou lásku oživit.
Splnit dávný sen.
Mě tím však zahubit.
A do tmy ponořit mě jen?

V srdci mém znějí otázky.
Proč se vždy objeví černý mrak?
Práč láska je synonymum pro sázky?
Proč svým žárem pálí mě temný drak?

Říkáš, že mě nezklameš.
Znáš mě, bojím se.
S láskou mě obejmeš.
Ale i já přes to v slzách topím se.
Autor little.angel, 29.02.2008
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí