Hledá se slečna

Hledá se slečna

Anotace: já nevím co mám k tomu napsat

Už je mi osmnáct skorem
a hledám slečnu horem i dolem.
Co by mě ráda měla
a děti se mnou mít chtěla.
Hledám na dýzách i v parku,
nechci však nějakou barku.
Všude jen sám chodím,
s holkou se nevodím.
S holkou chci já chodit,
za ruku se vodit.
Na hvězdičky koukat
a přitom si broukat.
Psaníčka si psát,
blbostem se smát.
Kupovat dálky skvělé
a nijak neprotřelé.
V průchodu se líbat,
u táboráku zpívat.
Tak ozvěte se některá,
ať jste i nejste skvělá.
Autor sarady, 03.07.2005
Přečteno 906x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí