Z bolesti

Z bolesti

Anotace: .....

V lásce jen dvě srdce mohou milovat.
Třetí nám ukrást krásu touží.
Já začínám v slzách zoufale o tebe bojovat.
Proč osud mě takto zkouší?

Tvůj pohled jeví zájem o ni.
Slova říkají, že já jsem tvojí.
Pohledět ti do srdce se bojím.
Co když bije jenom pro ni?

Proč bejvalky rády se vrací
a chlap je z toho pryč?
Proč MY se náhle ztrácí
a zní jako hloupý kýč?

Proč vše je ve tvých rukou
a já nemohu s tím dělat nic?
Snad dále budu tvou holkou
a něžně budeš líbat mou rudou líc.
Autor little.angel, 01.03.2008
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí