Kaprálovi

Kaprálovi

Anotace: ...

...spadlo tisíc hvězd
já si přála vždy to samé
s břidlicí do moře
hodila jsem přání i slib
co vlastně Kaprále
kromě lásky máme?
co si jednou do nebe
můžeme vzít?

nosím tě v sobě
od polibku prvního
ode dne jara
kdy roztálo mé tělo
nejde zapomenout
slova daného
"navždy s láskou"
srdce zkamenělo...
Autor En, 01.03.2008
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: pavlis, Psavec, WAYWARD, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí