MLHA BOLESTI

MLHA BOLESTI

Anotace: .....

Boříš mé sny, boříš mé vize,
v srdci mém nastává velká krize.
Smutek vnášíš do mého života,
nejlepší kamarádka?Tou je má samota.

V mlze bolesti teď bloudím,
kousek lásky od Tebe loudím.
Vím, moc práce, nemáš čas,
však ať trpí jen jeden z nás.

Občas si i vzpomeneš,
radost mou duší proženeš.
Nezáleží Ti na mém stýskání,
pro mě je to na horší časy blýskání.

Jsou chvíle, kdy potřebuju Tě u sebe,
ne stále šeptat motlitby do nebe.
Setři bolest ze srdce mého,
zbav ho už konečně všeho zlého...
Autor estrellita, 01.03.2008
Přečteno 353x
Tipy 11
Poslední tipující: Martinecka23, Belmon, Kozoroh 1, milan nov, Elena Suchomel, IvoMaria, Bíša, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...snad ji setře...

01.03.2008 10:09:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí