Bez názvu

Bez názvu

Anotace: Mě to tak napadlooo.. :)

Orosená sklenice vína,
Do ticha se dům uzavírá.
Doutnající cigareta,
Prázdná tvoje silueta.

Vzpomínky a sny jen zbyly,
Krásné chvíle stebou byli.
Teď ty jsi ty a já jsem já,
Už to není žádná hra.

Dům karet tiše spadl,
Květ lásky nám uvadl.
Už nebudeme MY,
Budeme neznámé osoby.

Je konec jak se říká,
Život je krátký a utíká.
Proto si ho užijeme,ne však spolu,
Má duše proměnila se ve smutnou vdovu.

Chci už zapomenout chuť tvých polibků,
Chci zapomenout na něžnost tvých dotyků.
Už nechci být jen loutka pouhá,
To se život jenom rouhá.

Už nebudu se vůbec trápit,
Svoje srdce v slzách dávit.
Život je takový a já si zvykám,
Můžu být ráda že žiji,že dýchám.

A proto si jen má vzpomínka či můj sen,
Už neprožiji stebou noc a ani den.
A proto věčný sbohem ti dávám,
Smutek už ze mě tiše padá.
Autor Štěpulínka, 01.03.2008
Přečteno 321x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí