Již vím, že jsem v bezpečí

Již vím, že jsem v bezpečí

Anotace: +++ Ten komu tohle patří, ví o čem mluvím.....a co cítím!

Padla jsem do náruče tvé
do náruče ochranné.
Obejmi mne ještě víc,
již hoří vášně svíc.

Konečně bezpečí jsem nalezla,
i když zvláštními končinami prolezla,
však skrz houštiny nalezla jsem cíl
a netíží mne již ten temný stín,
jelikož já bojuji s ním.
TY! mi sílu dodáváš!
Mé názorny znáš
nadále poznáváš!

Na! Zde klíč můj
tak dále přede mnou nestůj.
Má brána je teď tvou
jdi skrz tmou
jdi za světlem svým
jdi za srdcem mým
překážky ti odstraním!
Autor Certain Expiry, 01.03.2008
Přečteno 573x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí