Děkuji, lásko má...

Děkuji, lásko má...

Anotace: Pro Petra, který navždy ovlivnil můj život neskutečným způsobem a každý další muž v mém životě bude mít hrozně těžkou roli - vyrovnat se mu...!

Ve stínu Tvého kouzla,
nebylo mi přáno žít věčně,
snad má gesta do zloby sklouzla.
Ač to bylo řečeno s pokorou a vděčně!

Vděčná Tobě, za dva roky zázraků,
vděčná za ty roky oslepujícího světla.
Děkuji, za nebe bez mraků,
vím...to já náš příběh ze stolu smetla!

Sklízím nechuť a stesk, to je pěkná úroda!
Ty jsi ale nebyl ten, kdo opustil...
za trest sama, nech mě tu - maroda,
i přes tu bolest jsi mi odpustil...

Teď já, s náznakem Tvé velikosti,
snažila se hořkost polknout s úsměvem,
rve mi to ale srdce i kosti,
že už jsi se smířil s rozchodem...
Autor Niké, 01.03.2008
Přečteno 664x
Tipy 9
Poslední tipující: Rootness, WhiteSkull, blue, Daisy.., grázlík, estrellita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bolavé jsou cesty životem
a nelehké je být prvním pilotem

13.05.2008 00:47:00 | blue

Ty už se s osudem také smiř,
odhoď navždy ten srdce kříž,
zas bude slunce svítit a zelenat se tráva,
Ty budeš šťastná a volat světu sláva.

Zas přijdou dny veselé,
už to tak v životě zkrátka máme,
tak hupky dupky z postele,
a smutku dej už vale.

02.03.2008 10:58:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí