Ztratil

Ztratil

Anotace: Lidé dělají chyby -proč by jinak byly na tužkách gumy?

Pamatuješ na ten slib?
Já vím, život je plný chyb
Taky lží a přetvářky…
Tak mi je prosím odpouštěj
Vždyť je přece plno lidí,
který se jich dopouštěj……

Říkáš :
Neslibuj
Nechybuj
Nelituj
Nemiluj
Nelíbej
Nedýchej
Nic mi teď neříkej
Nikam se nedívej

A teď mi prosím odpust
já ztratil gumu…..
Vážně to nejde

A hlavně neplač
Na svět se nemrač

Láska za to nikdy nestojí
A všechno jednou přebolí
Autor llucinka886, 01.03.2008
Přečteno 386x
Tipy 13
Poslední tipující: Grungerr, Vlk v rouše, Olšinka, Blagit, jesterka, Game, Daisy.., Květka Š., estrellita, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí