Proklínám a miluji

Proklínám a miluji

Proklínám a miluji
tvůj dotek,
co mě vynaší až ke hvězdám.
Proklínám a miluji
tvé oči,
do jejichž hloubi se propadám.
Proklínám a miluji
tvá ústa,
na která chtěla bych Tě políbit.
Proklínám a miluji
tvé ruce,
které mě možná chtějí pohladit.
Proklínám a miluji
tvůj pohled,
co dostává mě do kolenou.
Proklínám a miluji
tvůj úsměv,
na který nelze zapomenout.
Proklínám a miluji Tebe...
Autor Broken.white.wings, 01.03.2008
Přečteno 558x
Tipy 7
Poslední tipující: Ten_bez_přezdívky, excited, Simísek, jesterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

joo taky super básnička :)

07.06.2008 11:43:00 | Ten_bez_přezdívky

pro rozum nepochopitelná kombinace lásky a proklínání..

Pro srdce jedna ze životních zkoušek..

18.04.2008 09:39:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí