Poslední odloučení

Poslední odloučení

Anotace: tak tady myslim uz neni co dodat .. snad kazdy pochopi ...

Setmělo se a já vím,
že vše má své konce a starty.
Poslední polibek dopadá na rty,
sladký jak karamel s cukrovím,
zrádný jak pasti na levharty.

Poslední pohlazení, poslední něha,
poslední doteky za svitu měsíce,
doteky jichž bylo více než tisíce,
teď ve mě vidíš jen pouhého zběha,
tvé chvění se podobá osice.

Již zbývá pouze se rozloučit,
odhodit spokojenosti masku
a zapomenout na naši lásku.
Teďka se musíme odloučit,
ať zase nepropadneme fiasku.
Autor *F*O*r*e*S*T*, 01.03.2008
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: come-past, Daisy.., colorka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Podle názvu jsem si říkala, že to bude to klasické tuctové a ono naopak. Je to moc originální a krásné. Skvěle čtivé

04.03.2008 20:55:00 | come-past

Asi jsem to zažil a to jsem"chlap".

01.03.2008 23:48:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí