Nevím

Nevím

Anotace: ...

Nevím, jak se tvářit mám,
kamarádství i tobě dám.
Nevím, proč je mi zle najednou,
když tě vidím ztrápenou.
Nevím, kdy mě budeš milovat,
a láskou mě obdarovat.
Nevím, kde se tohle bere,
nechci umřít bez naděje.
Nevím, o kom stále sníš,
bojím se, že se neprobudíš.
Nevím, kolik času mám,
než své srdce jiné dám.
Nevím, o čem bude naše láska,
denně jsi má věrná kráska.
Nevím, ale myslím si to,
čas ukáže, kdo o tebe stojí teďko.
Nevím, čím jsi pro mě jediná,
úsměvem tvým, polibky nenaplněná.
Nevím, nevím, nic nevím,
radši zhynu než být němým.
Autor tearful, 02.03.2008
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nebuď němý....(tvá volba)

02.03.2008 09:47:00 | Martanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí