Gejzíry touhy

Gejzíry touhy

Anotace: Všem hodně lásky posílám - teď jiné verše "otvírám" - o lásce, co tak bolí - snad mě to ještě nezkolí...

Proskočil jsi mým srdcem jako obručí.
Gejzíry touhy a zakázané snění.
Kdy konečně život mě naučí,
ač s hlavou v oblacích, kráčet po pevné zemi?

Krajkové vločky krouží za oknem.
Uvadla dávno i darovaná růže.
Byla to pravda anebo to byl sen,
když oči tvé mě svlékly z vlastní kůže?

Jepičí láska s příchutí neřesti.
Co bylo včera, tak to už dneska není.
Minuli jsme svou cestu ke štěstí.
Zbyla jen vzpomínka a zakázané snění.
Autor toužím.jít.dál, 02.03.2008
Přečteno 357x
Tipy 17
Poslední tipující: hanele m., jaňa, Petbab, Diablek, NikitaNikaT., malý medvěd, Kozoroh 1, Yukki, Danah, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji... lásku všem...

10.03.2008 15:48:00 | toužím.jít.dál

sni dál, kdo by se už na svolení ptal

04.03.2008 16:38:00 | Petbab

ale snít můžeš..přestože je zakázané...

02.03.2008 13:47:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí