Spleen

Spleen

Anotace: ***

Padl na mě spleen,
jak těžká deka.
Jediné co vím,
že Tvá náruč je moje Mekka.

Tělo už nevnímá,
nic než to chvění.
Den s nocí se prolíná,
čekám, kdy něco se změní.

Úsměv dnes již není k mání,
kam se poděl nemám zdání.
Chtěla bych být Tvojí paní,
samota je velkou daní.

Sílí pocit smutku ve mně,
jsi stále tak daleko.
Leč pohltí mě brzy země,
pojď si pro mně má Mekko.

Sundej mi těžká pouta lásky,
přijď ke mně zase blíž.
Ať jen od úsměvu mám vrásky,
jak miluji Tě přece víš...
Autor estrellita, 02.03.2008
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: Martinecka23, Kozoroh 1, Psavec, Elena Suchomel, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dej mi jen malé pousmání,
úsměv je tvojí silnou zbraní,
a koho jednou Láskou raní,
ten už se Ti neubrání...

12.03.2008 18:42:00 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí