začátek je už dávno pryč chci tě u sebe

začátek je už dávno pryč chci tě u sebe

Anotace: pro moji lásku stýská se mi

jako první vločka
na zem spadla
tak tvá očka
na mě koukla
kolem tebe světlo
v mým těle teplo
a hned jsem věděl
jak moc tě miluji
první ten den
jako sen
teď slzičky putují
po mých tvářích
dlouhá doba
kdy oba
jsme spolu byli
nejednou se políbili
do ušek šeptali
miluji tě
beruško moje já vím
že láska není dým
že nerozplyne se
když tě vidím
všechno kolem je mi pasé
lásko miluji tě
Autor Mirusek, 02.03.2008
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Daisy.., jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí