Jsi můj život

Jsi můj život

Anotace: .....

Již to bude rok,
co stejné prstýnky máme.
Již to bude rok,
co spolu usínáme.

Báječný život mám,
vedle Tvého boku.
Přeji si miláčku,
ať spolu žijem,
ještě spoustu roků.

S láskou jsi se staral,
když nemocná jsem byla.
O takovém muži,
pokaždé jsem snila.

Chci za všechno lásko,
dát Ti mé děkuji.
A z lásky říci,
Navždy Tě miluji.
Autor smoulinka, 02.03.2008
Přečteno 776x
Tipy 7
Poslední tipující: Romeo3769, Pevya, Kapka, Blagit, muškát
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí