Dívka vražedkyně

Dívka vražedkyně

Anotace: kdyby to tak šlo ...odstranit ty co nám ublížily

Sedí pod šípkovou růží
Srdce se jí steskem úží.

Má ráda kluka,který si jí neváží

Jenom věčně jí uráží

Jak tam tak sama sedí

A do tmy hledí

Na něho vzpomíná

A v duchu ho proklíná

Sama sebe se ptá

Proč on se k ní tak chová

Vždit ho ráda měla a pořád má

Tohle není další pitomá hra

Ona nevydržela to co vydržet chtěla

Strašný vztek na něho měla

A tak jednoho osudného dne

Dýku do jeho srdce zabodne

Tet sedí pod šípkovou růží

Srdce se jí steskem úží

Jednu tu kytku na jeho hrob háže

A doufá že vinu za jeho smrt smaže
Autor Snilek.holka, 02.03.2008
Přečteno 405x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Ďáblí-andílekO:-), Daisy..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyby kazdy odstranil toho, kdo mu ublizil... cely svet by se navzajem povrazdil

28.02.2009 23:45:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí