Navždy

Navždy

Anotace: Zničená, plná nenávisti. Vzdávám to.

Příslib tiché noci,
v duši zabodnutý střep.
V mém srdci se dějou věci
a to právě teď.

Duše rozpolcená na tisíc kousků,
tělo chátrá, čím dál víc.
V očích slzy nenávisti vzplanou.
Padej ke všem čertům, táhni pryč!

Dvě věci já neskloubím,
nenávist a lásku.
K andělům se otáčím,
s tím žít už nedokážu.

Dobrovolně odcházím,
navždy z tohoto světa.
Miluju a nenávidím,
proč Bůh mě tolik trestá?
Autor Cassée Moteur, 02.03.2008
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: JohnyD., R.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí