Jedním dechem....

Jedním dechem....

Anotace: ....čekám...

Vyraž mi dech, kouzelníku!
Vyraž mi dech!
Ať na pavučině z otazníků
můžu chodit se zlatou cihlou na zádech...

Vyraž mi dech, čaroději!
Vyraž mi ho do posledního milimetru na třetí!
Ať stojím bosá v poli máku
a duha mi ruce rozdrtí!

Vyraž mi dech, pohádko!
Vyraž mi dech každou noc aspoň tisíckrát!!
Ať na řasách andělíčků může vánek klidně spát.
Autor Noc17, 02.03.2008
Přečteno 582x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, pejrak, Fauna a Flóra, Bardot, Bůchví...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ráda sleduju, že se ho pomalu zbavuješ -Hypotalamuse-

06.03.2008 08:32:00 | Fauna a Flóra

Vyraž mi dech, to já rád...
Ať můžu navěky... NAVĚKY SPÁT!

BOT: ILU...

03.03.2008 14:37:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí