srdce

srdce

Anotace: pro Šárku

viděl jsem krásu tvého srdce
snad mám je taká přece
ne, mám jen hroudu z kamene
však zažehla jsi v ní světýlko plamene
teď stojím oči plné slz
chci rozbít tu nedobitnou tvrz
Autor milan nov, 02.03.2008
Přečteno 639x
Tipy 1
Poslední tipující: KLARISA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí