Štěstí

Štěstí

Anotace: Pro Davídka...

Ležela jsem na louce,
dívala se do nebe,
nevěla jsem co hledám,
myslela jsem na tebe...

Nevěděla jsem, jak vypadáš,
jak voníš, jakou máš barvu vlasů,
ale věděla jsem že existuješ,
že až tě poznám, pocítím tu krásu...

Bloudím a hledám Tě,
ale se mnou pořád nejsi?
Stojím na louce a volám do nebe:
"Tak kde jsi??"

Najednou....
jako blesk z čistého nebe,
Cítím snad lásku?
Poznala jsem Tebe..

Když jsem Tě poprvý viděla,
bylo mi to jasný,
našla jsem Tě konečně,
bylo to tak krásný..

Láska na první pohled..
na to jsem přece nevěřila,
Ale ano, existuje...
smama jsem se přesvědčila...

Tyhle řádky píšu srdíčkem,
s krásnou myšlenkou na Tebe,
v tobě jsem našla svoje štěstí,
svůj kousek modrýho z nebe...

Miluju Tě Davídku,
jedna z mála věcí, co vím..
děkuju Ti za to že jsi,
nemůžu se dočkat, až tě zase uvidím..
Autor Tea17, 02.03.2008
Přečteno 640x
Tipy 4
Poslední tipující: Moliere
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí