ŽEBY

ŽEBY

Anotace: že by něco přišlo...

Jsme snad jen trochu ostýchaví
možná jen bojíme jaké zprávy čas nám zpraví
snad jsme jen trochu blázni
možná jen koupeme se hormonů lázni

Teď každý zvlášť a každý spolu
myslíme pro tebe
proč znova
a proč zas spolu

ne naděje ale přání
ne chtíč ale rozum
ne poprvé a z naposled neradno si hrát
možná najdeme důvody proč se bát

moc staří na to si jen hrát
moc mladí se nepřestat bát
moc slov která jen napoví
málo těch která odpoví

a přeci jen jdem proti těm kteří před námi mnohokrát zklamali
Autor Kordula Tomáš, 02.03.2008
Přečteno 330x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, jedam, Severka, Adrianne Nesser
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

strach..heh..z okoli ze sebe z lasky.presto milujem a chceme! vsechno. okoli.sebe. i lasku. milovat.

02.03.2008 21:42:00 | Adrianne Nesser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí