Svatý Valentýn

Svatý Valentýn

Anotace: dávné lásce

Nejsem prázdná
i když je prázdná má náruč
a lampa zhasla po noci problouzněné
když doteky tvých rtů smyl dávno akord času
a moje srdce bije tebou zasažené

Nejsem prázdná
jsem plná tvé minulé přítomnosti
tichých vnitřních hlasů
klid a mír mé duše lehce zasněžené
ozáří tvoje tvář ve chvíli netušené
a všechno bude
jako kdysi
jako nikdy
jako stále

Nejsem prázdná
a nemám vrásky z chtění
dokud v duchu létám s tebou
do neomrzení
Autor Bardot, 02.03.2008
Přečteno 337x
Tipy 9
Poslední tipující: Noc17, Psavec, Lota, jedam, labuť, En, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt, moc hezký, dávám ti ST a do svých oblíbených...

24.07.2008 07:47:00 | shakespeares

krááása

05.03.2008 21:46:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí