Amores peros

Amores peros

Anotace: ...

Amores peros,
zloba a smutek.
Amores peros,
miláček utek.
Amores peros,
zmizel cit.
Amores peros,
jsem teď bit.
Amores peros,
ničí vztah.
Amores peros,
láska, vrah!
Amores peros,
žít se nedá.
Amores peros,
obloha šedá.
Amores peros,
život ( láska ) končí.
Amores peros,
já se loučím.
Autor Dindane, 03.03.2008
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí