Vysoká škola v akrobacii předstírání

Vysoká škola v akrobacii předstírání

Anotace: Já vim, že tahle báseň je co se týče nějaké "rytmičnosti básní" na hodně slabé úrovni a co se slovních obratů týče není taky zrovna za jedna, ale omluvou je, že jsem ji nepsal ja, ale moje srdce

Vtíravá lichotka sleduje druhou,
nebe překryl dlouhý černý plášť,
štěstí nám zmizelo společně s duhou,
za dveřmi pomluvy klepy a zášť.

Zhořklé polibky střídají kyselý smích
hledajíc cestu ve zrádné útěky,
s pocitem láskou uvězněných rukojmích
střídáme staré a prošlé doteky.

"Vysokou" v akrobacii předstírání
jsme s červeným diplomem protrpěli,
teď řešme lásky umírání,
páč při studiu nám city otupěli.
Autor *F*O*r*e*S*T*, 03.03.2008
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: Simísek, Dračičák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to srdíčko tam je cítit...to je hlavní...

03.03.2008 16:29:00 | Simísek

Proč ne, dneska už to asi ani nijak jinak nejde.

03.03.2008 11:27:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí