Tak jako stařec v šérém hávu...

Tak jako stařec v šérém hávu...

Anotace: snad tvoje vůle je dnes v právu!

Mlč, prosím! Už nic neříkej!
Už, lásko, prosím, nevzlykej!
Co mám ti říct? Že toužím dát
ti svoje srdce, s tebou spát,
s tebou se dobrat svítání?

Kupředu dnes mě pohání
Zběsilých citů vodopád;
Citů, jež neznat, byl bych rád.
Však já je znám, tíží mou hlavu
a jako stařec v šerém hávu
mi šeptaj "možná... asi... snad..."

Víš, drahá... mám tě pořád rád.
Autor Bůchví..., 03.03.2008
Přečteno 316x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, malá čarodejnice wiggová netopýrková, emi-lee, just me, WhiteSkull, Bíša, Noc17
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí