Dar z nebes jsi ty,

Dar z nebes jsi ty,

Anotace: jsi anděl

Dar z nebes jsi ty,
topím se v slzách,
na cestě trnité přes peklo do nebe
jsi to ty kdo mé sny navštěvuje
oděná do listí ze stromu lásky,

Písek smývá deštěm slz
vzpomínkou na sluneční den
ve vzduchoprázdnu hádám se s větrem
jsi láska, nekonečný sen, pravdou-či tajem jen.

Sami v sobě udusit naději a hněv
uronit slzu v oku pro další den…

Dar z nebes jsi ty,
topím se v slzách, bez tebe utonul bych…
Autor Rbb, 03.03.2008
Přečteno 687x
Tipy 7
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, anatantal, Oči
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuji. Krásná. x

03.03.2008 16:18:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí